Theatergroep voor acteurs met een verstandelijke beperking

Balder Theater gaat uitbreiden!

Vanaf maart 2017 gaan we het aantal repetitiedagen uitbreiden van 1 naar 3! Dat is een hele grote stap voorwaarts in de ontwikkeling van Balder Theater als professioneel gezelschap.

We hebben met KADE40 kunnen afspreken dat we dan op dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen repeteren.  Het bestuur en de medewerkers van Balder Theater zijn er erg blij mee dat dit mogelijk wordt. 

Balder Theater verwelkomt nieuwe acteur

Op 14 februari is een nieuwe acteur bij Balder Theater getart. Peter Starmans is al wat jaartjes ouder, maar vastbesloten om acteur te worden. Hij deed mee met een theaterworkshop op dagcentrum Scala van Ipse de Bruggen. Hij nam het foldertje mee naar huis en vertelde daar enthousiast dat hij wilde toneelspelen. De komende periode gaan we aan de slag om met elkaar scènes te maken voor De Verhalenfabriek.


Nacht van de Creativiteit

Tijdens de eerste Nacht van de Creativiteit in KADE40 hebben we een theatrale bijdrage geleverd.

Aan een goed gedekte tafel probeert de chique Baronnes de verveelde Baron wat manieren bij te brengen. Maar de Baron is meer geintereseerd in de hulpzame dienstmeid. Totdat de Barones er genoeg van heeft. Ze grijpt in met fatale gevolgen.